Despre minimalism si nu numai 

Despre minimalism si nu numai 

   Conceptul de minimalism se refera in primul rand la a renunta la obiectie, ganduri, obiceiuri inutile care ne incurca si incarca viata, pentru a lasa mai mult loc obiectelor, gandurilor si relatiilor care intr-adevar conteaza si ne produc o stare de bine, de liniste, confort si armonie. 
Suntem incurajati de mass media in permanenta sa cumparam mai mult sa consumam mai mult si mai scump sa ne complicam rutinele zilnice de ingrijire cu noi pasi adesea inutili. 
In aceste zile simtim cu totii ca timpul este o resursa pretioasa si daca ne aglomeram mai mult programul sentimentul de lipsa de timp se va amplifica. 
Va incurajez sa rezistati tentatiilor zilnice si sa va limitati la obiectele care chiar va trebuie atunci cand faceti cumparaturi, sa donati tot ce este nefolosit de minim un an in casa voastra si sa investiti timp si energie doar in relatiile care conteaza si va fac fericiti.
Daca nu va puteti imagina viata voastra mai simpla, faceti un exercitiu, observati copiii din familie sau mergeti intr-un parc din apropierea casei.
Veti afla ca pentru ei fericirea se rezuma la 3 lucrui importante: nevoile fiziologice, dragostea parintilor si a celor apropiati si libertatea de a explora.
Pentru copiii mici nu conteaza aspectele materiale si nu au nevoie de multe obiecte in jur, sunt cei mai fericiti sa se joace cu creta, un balon sau plastelina.
Pe mine relatia cu cei mici m-a determinat sa imi fac curat in viata si in lucruri, am invatat sa pretuiesc ce este cu adevarat important si sa nu mai conteze, sau sa conteze prea putin celelalte lucruri si evenimente din viata.
Dintr-un dressing ticsit de haine pe care nu le purtam, am ajuns sa am o garderopa completa pe 10 umerase.
Incredibil, nu?
Culmea este ca am tot ce imi trebuie si intentionez sa cumpar ceva doar atunci cand voi renunta la altceva din dulap.
Am incercat prin brandul Minimalis sa duc revelatia aceasta mai departe, catre oameni ca mine si ca voi, care au nevoie de ordine in viata, linisite si banala simplitate care ne lasa sa dormim linistiti noaptea. 
Astfel, magazinul nostru contine o selectie restransa de produse, ale caror tipare si materiale sunt testate si analizate pana obtinem cel mai bun produs. 
Producem local, sustenabil si nu ne abatem de la principiile noastre de calitate si etica.
Cunoastem rigorile internationale si dorim sa oferim aceeasi experienta de cumparare si durabilitate la noi acasa. 
Va incurajez sa va ganditi macar - cum ar fi sa.... eliberez jumatate de dressing pentru a face loc unor lucruri care chiar imi plac si le voi purta :)
Înapoi la blog