Camasa de dama alba oversize din bumbac

Putina istorie depre imbracaminte

  Perioada de apariție a articolelor de îmbrăcăminte este strâns legată de apariția speciei umane și lupta acesteia pentru supraviețuire, deoarece funcția acestora derivă din nevoia instinctuală de
protecție. În timp, acestei funcții i s-au adăugat și altele, legate de civilizație și decență.
Primul material folosit pentru confecționarea hainelor a fost un amestec de scoarță, bumbac și cânepă.
În multe popoare, îmbrăcămintea era confecționată în așa fel încât aceasta să fie diferită de a celorlalți.
Hainele nu sunt purtate doar pentru a ascunde goliciunea, a ține de cald sau a oferi protecție. Stilul, culoarea și calitatea, reflectă statutul purtătorului, grupul de apartenență, imaginea de sine, atitudinea și poate fi un bun indicator al vârstei, stilului de viață și al personalității.
 De asemenea, contextul istoric și-a lasat o amprentă asupra stilului românesc de
îmbrăcăminte.
Faptul că România este o țară ex-comunistă în care acum 20 de ani populația avea acces la aceleași haine, iar casele erau decorate similar a influențat apariția unei nevoi intense de diferențiere, în funcție de mijloacele financiare de care dispune fiecare.
Astazi avem o oferta extrem de generoasa in materie de articole de imbracaminte si cu toate astea adesea ne este greu sa gasim ceea ce ne dorim, camasa perfecta, rochia lejera si sexy in acelasi timp sau acei pantaloni care ascund micile imperfectiuni ale corpului nostru.
Venim in ajutorul cautatorilor de produse versatile, minimaliste si comode, cu o selectie bine studiata de articole de imbracaminte, fabricate in Romania din materiale de calitate.
Descoperiti aici colectia noastra de articole de imbracaminte sustenabile, fabricate din dragoste pentru frumos si rigoare pentru perfectiune https://www.minimalis.ro/ .
Înapoi la blog