Despre Noi

Noi suntem MINIMALIS

Vreau sa va fac cunostinta cu proiectul nostru de suflet, brandul Minimalis.
A luat naștere nu cu mult timp în urma, mai exat in ianuarie 2020 din dorința noastra de a aduce în centrul atenției o piesa vestimentara clasica, în jurul căreia se pot construi unele dintre cele mai feminine și stylish tinute: camasa.

Totul a inceput in familie, acolo unde iau nastere cele mai frumoase idei, hranite cu multa dragoste, pasiune pentru domeniul vestimentar, onestitate fata de client si dorinta noastra comuna de a face munca atelierului de confectii de peste 30 ani cunoscuta la nivel international.
Atunci cand lucrezi intr-un mediu in care tinuta office este obligatorie, in timp, aceasta poate deveni monotona, asa ca ne-am gandit sa avem un element diferentiator in cazul camasilor de dama- butonii feminini.
Inca de la lansare am primit foarte multe aprecieri, cu toate ca am pornit la drum in plina pandemie cand se lucra preponderent de acasa, iar comportamentul de cumparare era extrem de prudential.
Camasa noastra de dama cu butoni este un produs versatil care poate fi personalizat la fiecare purtare, cu un accesoriu adresat pana acum doar barbatilor, de care ne putem bucura si noi din plin! O astfel de camasa te poate face sa te simti speciala, pentru ca o poti accesoriza cu butoni diafani sau butonii cuiva special din viata ta, sot, iubit, tata, frate, sau prietenul cel mai bun.

Modele noastre de camasi sunt inspirate din eleganta camasilor masculine cu butoni, adaptate architectural pentru eleganta si unicitatea tinutelor feminine, la care am adaugat elemente surpinzatoare de design.

Folosim materiale de inalta calitate pentru a asigura rezistenta produselor noastre in timp.

Produsele noastre se inspira din stilul minimalist de vestimentatie, avem multa experienta in industria confectiilor textile cu specializarea in camasi de ceremonie, camasi ale brandurilor premium internationale care ne-au educat simtul estetic si rigoarea pentru perfectiune.

Suntem multumiti doar atunci clientii nostri sunt multumiti si imbraca sau daruiesc cu drag produsele Minimalis!

Pe site vezi gasi optiunile standard de marimi, insa putem sa oferim servicii personalizate precum: realizarea camasilor dupa masuratorile clientului, realizarea monograma manseta, personalizare guler, mansete, croi camasa etc.
Impreuna, dorim sa le inspiram pe femei sa se joace cu acest articol vestimentar și sa vadă in el mai mult decât o piesa clasica office, este un elogiu adus femeilor, corpului lor armonios si a rolului lor inestimabil de valoros in societatea zilelor noastre.
Din dragoste, pentru camasi.