CUMPARATURI ONLINE
Pentru ca noi sa putem procesa achizitia ta, trebuie sa iti cerem sa ne furnizezi cateva informatii. Folosim aceste date personale doar in procesul nostru de facturare si expediere. Ne angajam sa ne asiguram ca informațiile tale sunt securizate.
Dupa ce ai plasat o comanda, iti vom trimite un e-mail de confirmare. Toate preturile includ TVA si nu includ costurile de transport pentru comenzile cu o valoare mai mica de 349.99 lei. Pretul poate sa difere pentru acelasi model in functie de marimea aleasa.
Unele specificatii ale produselor sau ale preturilor pot fi modificate fara notificare prealabila sau pot varia in functie de unele operatiuni sau erori cauzate de computere. Ne cerem scuze in avans daca acest lucru se va intampla vreodata si promitem ca vom face tot posibilul pentru a rezolva astfel de probleme.
Ne rezervam dreptul de a modifica aceste termene si conditii, deci te rugam sa citesti din nou cand plasezi o noua comanda pe site-ul nostru.

PLATA
Pentru plata, ai urmatoarele optiuni:
– Plata ramburs la livrare – platesti curierului in momentul livrarii comenzii (disponibil doar pentru comenzile din Romania)
– Plata online – toate platile de pe acest site sunt procesate de MobilPay și acceptam toate cardurile de credit / debit acceptate de acesta (Visa, Mastercard etc.)
– Transfer bancar – poți transfera suma din factura in contul nostru bancar (disponibil doar pentru comenzile din Romania).

Ne rezervam dreptul de a nu mai livra comenzi cu plata ramburs clientilor care au refuzat mai mult de 2 comenzi in decursul unui an calendaristic. Plata cu cardul este acceptata in aceasta situatie.

Vei primi confirmarea comenzii printr-un e-mail.

POLITICA DE LIVRARE

Taxele de expediere vor fi adaugate in mod explicit la comanda ta, dupa caz; 

Estimam 2-7 zile lucratoare pentru livrarile in Romania si 5-9 zile lucratoare pentru livrare in alte tari.

Timpul de livrare este orientativ si, prin urmare, nu este garantat in caz de „forta majora”.

Nu percepem costuri de transport national (pentru comenzi mai mari de 349.99) si returul este gratuit pentru comenzile din Romania.

Unele tari percep taxe vamale. Solicitam clientilor nostri sa plateasca aceste taxe. Din nefericire, nu putem intotdeauna sa ne informam clienții despre aceste posibile taxe suplimentare.

POLITICA DE RETURNARE

Daca vrei sa returnezi sau sa schimbi comanda din orice motiv, suntem aici sa te ajutam!

Oferim retururi sau schimburi gratuit in 15 zile de la primirea comenzii pentru comenzile cu livrare in Romania.

Pentru alte destinatii, costul va aparea in etapa finala de valiare a comenzii.

In cazul unui retur din afara Romaniei, valoarea de rambursat se va deduce costul de retur, in acord cu tariful companiei de curierat.

In cazul unui schimb de produse pentru o comanda din afara Romaniei clientul va suporta costurile de transport.

Poti sa returnezi produsul/produsele comandate pentru generarea unui voucher ce poate fi folosit ca metoda de plata in magazinul nostru online sau returnarea banilor in contul pe care ni-l vei comunica, cu exceptia cazului in care cumparaturile au fost platite cu card cadou de la Giftshare sau Giftcard, Benefit, Ednred situatie in care rambursarea se poate realiza doar sub forma de voucher valabil in magazinul online www.minimalis.ro. Atentie! Se returneaza doar contravaloarea produselor returnate, nu se returneaza costul de transport.

Te rugam sa tii cont de urmatoarele aspecte ale politicii noastre de retur sau schimb:
- Produsele returnate trebuie sa aiba etichetele originale.
- Produsele returnate nu trebuie sa aiba semne vizibile de purtare sau folosire, miros de parfum.
- Produsele realizate pe comanda cu dimensiunile comunicate de client nu pot fi returnate decat in cazul in care prezinta vicii de fabricatie.

Pentru a initia un retur sau un schimb, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:
- da-ne un email cu numarul comenzii, produsele pe care doresti sa le returnezi si motivul returului pentru fiecare produs in parte 
- poti opta pentru bani in cont sau voucher utilizabil in magazinul nostru online, cu exceptia situatiei in care ai platit cu voucher generat prin intermediul site-urilor www.giftshare.ro sau www.mygiftcards, in aceasta situatie putem oferi doar voucher in magazinul nostru online www.minimalis.ro.

Nu se poate rambursa prin bani in cont un retur provenit din comanda platita cu vouchere de pe platformele Giftshare(www.giftshare.ro) sau Mygiftcards(www.mygiftcards.ro). Pentru aceasta situatie vom emite voucher cu valoarea aferenta returului, utilizabil doar in magazinul nostru online www.minimalis.ro.

Pentru produsele achizitionate cu card cadou din platformele Giftcard sau Giftshare puteti opta doar pentru voucher utilizabil in magazinul nostru online.
-daca optezi pentru un schimb sau pentru credit in magazinul online, dupa primirea produselor returnate vom emite un voucher de credit egal cu valoarea produselor returnate. 
• Daca doresti un alt produs in schimb, va trebui sa plasezi o comanda noua pentru produsul dorit si sa folosesti voucher-ul la checkout.

Informatii suplimentare:
• Nu putem returna costurile de livrare, fee-urile tranzactiilor cu cardul, comisioanele bancare, taxele sau comisioanele vamale.
• Nu ne putem asuma responsabilitatea pentru pierderea produselor returnate, dat fiind ca optiunea pentru metoda de livrare apartine clientului.
• Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne pe adresa de email 'hello@minimalis.ro'.

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea utilizatorilor și clienților noștri. Această politică se aplică atunci când acționăm în calitate de controlor de date în ceea ce privește datele personale ale utilizatorilor și clienților site-ului nostru; cu alte cuvinte, unde determinăm scopurile și mijloacele de prelucrare a acestor date cu caracter personal. Citește mai mult despre politică de confidențialitate: https://minimalis.ro/privacy-policy/

INFORMAȚII PRIVIND SIGURANȚA DATELOR CLIENȚILOR

Informațiile clienților colectate de Minimalis Romania SRL prin site-ul https://minimalis.ro sunt strict alcătuite din datele pe care clienții le completează pe site și sunt folosite doar în scopuri rezonabile, în vederea realizării comenzilor și livrării produselor.

minimalis.ro utilizează certificat SSL.(Protocolul SSL sau Secure Sockets Layer – Protocolul SSL se bazează pe criptografia cu cheie publică, care este un sistem de codificare asimetric, în care cheia folosită pentru codificarea datelor este diferită, dar înrudită matematic cu cheia folosită pentru pentru decodificarea acelorași date). Datele dvs sunt stocate pe un server securizat.

GDPR, REGULAMENTUL (UE) 2016/679

minimalis.ro este în conformitate cu GDPR, Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Prin completarea datelor personale în formularele de înscriere, comenzi sau contact, clienții declară că sunt de acord că toate datele lor personale să fie incluse în baza de date a site-ului minimalis.ro și își dau acordul expres și neechivoc că toate datele lor personale să fie stocate și utilizate pentru:
• transmiterea de mesaje de tip administrativ (modificări pe site, comenzi, confirmare cont, răspunsuri la emailuri, etc)
• statistici interne necesare pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite
• pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului

RASPUNDERE
Speram ca orice litigiu va fi rezolvat pe cale amiabila ori de cate ori este posibil. Legea romana este aplicabila termenilor si conditiilor. Minimalis nu poate fi tras la raspundere pentru greseli, defecte sau pierderi de venit prin utilizarea acestui website. Minimalis nu poate fi trasa la raspundere pentru niciun fel de variații de culori datorate calitatii monitoarelor computerelor. Minimalis nu poate fi trasa la raspundere pentru orice eroare de tipar privind prețul de vanzare sau marimea stocurilor. Cu toate acestea, Minimalis va ajusta pretul si stocul cat mai curand posibil.
Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, clientul este automat de acord cu toti Termenii si conditiile noastre.

FORTA MAJORA
In caz de forta majora si in ciuda oricaror alte drepturi legale stabilite, Minimalis are dreptul de a-ti anula comanda fara nicio interventie legala, informand clientul in scris. In acest caz, clientul nu are dreptul la daune.
Pentru orice alte sugestii sau reclamatii, te rugam sa folosesti urmatoarea adresa de "hello@minimalis.ro" sau numarul de telefon "0723 598 282".